Als manifestatie expert kan ik jou helpen om de wet van aantrekking te leren begrijpen en succesvol toe te passen!

Wil jij ontdekken hoe je zo goed en zo snel mogelijk leert manifesteren waar jij naar verlangt? Ontdek de kracht en de potentie die jij bezit om ALLES aan te trekken in je leven waar jij van droomt.

In feite zijn je persoonlijke energie en je bewustzijn de twee belangrijkste natuurlijke factoren die de uitkomsten van je doelen beïnvloeden. Als je deze elementen actief binnen je leven aanwendt, zul je diepgaande veranderingen gaan zien.

Zelfliefde is een van de belangrijkste factoren tijdens het manifesteren. Wat gun jij jezelf? Wat zijn jouw overtuigingen over jezelf en wat jij waard bent? Hierin kan ik jou als intuïtief coach als geen ander begeleiden.

Ik kan invoelen op jouw energieveld en daardoor weet ik altijd precies wat er nodig is in jouw persoonlijke situatie om verder te komen in je proces van groei en ontwikkeling. Alles wat je maar wenst bestaat energetisch al en je kunt het leren aantrekken in je fysieke realiteit.

Tijdens een 1 op 1 online-maandtraject, zullen wij ons actief en positief focussen op jouw grootste verlangen/wens.

Wat krijg je?

Gave opdrachten!

Gave opdrachten!

Op jou afgestemde gave opdrachten die uitdagend zijn en waar je energie van krijgt!
Tussentijds online hulp

Tussentijds online hulp

Tussentijds online hulp, wanneer je vragen hebt of behoefte aan advies of een richtingaanwijzer. Via de mail, of op de chat van mijn zakelijke Instagrampagina. Jij kiest. (Tijdens werkdagen)
Zoom calls!

Zoom calls!

4 Zoom-calls van 1 uur. Elke week 1 en dit plannen we samen in naar wens, qua dag en tijdstip
Spirituele kaartleggingen

Spirituele kaartleggingen

Indien gewenst, wekelijks een spirituele kaartlegging tijdens je Zoom-call. Jij mag zelf het onderwerp van de legging kiezen.

Wat leer je?

Zelfliefde vergroten

Zelfliefde vergroten

Zelfliefde vergroten & rijkdom durven ontvangen.
Manifesteren

Manifesteren

Manifesteren in de basis. Mensen die al ervaring hebben en kennis op dit vlak, leren op een dieper niveau gebruik te maken van de wet van aantrekking en de zeven quantum wetten van succes.
Verantwoordelijkheid nemen

Verantwoordelijkheid nemen

Verantwoordelijkheid nemen over jouw lot schepping en de dingen die je zelf aantrekt met jouw persoonlijke energie
Blokkades herkennen

Blokkades herkennen

Blokkades en oude overtuigingen herkennen en vervangen door nieuwe overtuigingen. Leer je onbewustzijn te resetten en wordt weer een positieve denker. Daarmee resoneer je vaker met het gewenste eindresultaat en zul je positievere dingen aantrekken in je fysieke realiteit en zal je leven compleet veranderen!

Heb je langer de tijd nodig? Geen probleem!

De één heeft meer tijd nodig dan de ander. Sommige klanten boeken na 1 maand nog extra maanden bij, omdat ze dat als prettig ervaren en ongelooflijke resultaten zien. Er zijn ook klanten die in één maand precies datgene hebben geleerd wat ze nodig hadden om verder te gaan. Jij bepaalt helemaal zelf of 1 maand volstaat en of jij ervoor kiest om te verlengen.

Hourglass and calendar
Thumbs up gesture against colorful background

Belangrijk!

Ik kan helaas niet in jouw koppie kruipen en voor jou manifesteren. Jij bent dus altijd zelf verantwoordelijk voor de uitkomst van het door jouw gewenste resultaat.

In dit maandtraject zal ik er alles aan doen om jou de tools en de begeleiding te geven om jou verder te helpen. Je eigen verantwoordelijkheid leren nemen voor wat jij aantrekt met je persoonlijke energie is megapositief! Je leert dus, dat je altijd in staat bent om veranderingen aan te brengen wanneer jij dat wenst!

Ben jij er klaar voor om je droomwens te leren manifesteren? Gaan we dit samen fixen?

Meld je dan nu aan… Let’s do this!

€ 968,-

inclusief BTW
Jouw investering

Mocht je echt nog geen kennis hebben over de wet van aantrekking en het prettig vinden om eerst zelf de basis onder de knie te krijgen, klik dan hier:

Benieuwd wat anderen van het maandtraject vonden?