Maandtraject
Maandtraject
Maandtraject

Ik help je, om je droomleven te manifesteren!

Wil jij ontdekken hoe je zo goed en zo snel mogelijk leert manifesteren waar jij naar verlangt? Ontdek de kracht en de potentie die jij bezit om ALLES aan te trekken in je leven waar jij van droomt.

In feite zijn je persoonlijke energie en je bewustzijn de twee belangrijkste natuurlijke factoren die de uitkomsten van je doelen beïnvloeden. Als je deze elementen actief binnen je leven aanwendt, zul je diepgaande veranderingen gaan zien.

Zelfliefde is een van de belangrijkste factoren tijdens het manifesteren. Wat gun jij jezelf? Wat zijn jouw overtuigingen over jezelf en wat jij waard bent? Hierin kan ik jou als intuïtief coach als geen ander begeleiden.

Ik kan invoelen op jouw energieveld en daardoor weet ik altijd precies wat er nodig is in jouw persoonlijke situatie om verder te komen in je proces van groei en ontwikkeling. Alles wat je maar wenst bestaat energetisch al en je kunt het leren aantrekken in je fysieke realiteit.

Tijdens een 1 op 1 online-maandtraject, zullen wij ons actief en positief focussen op jouw grootste verlangen/wens.

Wat krijg je?

Every year, every day, every month, I am proving myself.

Wat leer je?

Heb je langer de tijd nodig? Geen probleem!

De één heeft meer tijd nodig dan de ander. Sommige klanten boeken na 1 maand nog extra maanden bij, omdat ze dat als prettig ervaren en ongelooflijke resultaten zien. Er zijn ook klanten die in één maand precies datgene hebben geleerd wat ze nodig hadden om verder te gaan. Jij bepaalt helemaal zelf of 1 maand volstaat en of jij ervoor kiest om te verlengen.

Hourglass on table, Sand flowing through the bulb of Sandglass measuring the passing time
Female feet with exclamation point, symbol of attention drawn on the asphalt

Belangrijk!

Ik kan helaas niet in jouw hoofd kijken en voor jou manifesteren. Jij bent dus altijd zelf verantwoordelijk voor de uitkomst van het door jouw gewenste resultaat.

Tijdens het maandtraject zal ik er alles aan doen om jou de tools en de begeleiding te geven om jou verder te helpen. Je eigen verantwoordelijkheid leren nemen voor wat jij aantrekt met je persoonlijke energie is megapositief! Je leert dus, dat je altijd in staat bent om veranderingen aan te brengen wanneer jij dat wenst!

Nog meer weten?

Ben jij er klaar voor om een nieuw leven te manifesteren?

Meld je dan nu aan
Let’s do this!

Wat kost een maandtraject?
Klik op de envelop hieronder.

€ 968,-

inclusief BTW

NIEUW!
Je kunt je nu aanmelden voor
Quantum Manifesteren Level 1!

Klanten vertellen