klanten vertellen
klanten vertellen
klanten vertellen

Online Trainingen (oud&nieuw)

Iedere ondernemer staat weleens stil. Je kijkt om je heen, weet, voelt waar je heen wilt; je komt alleen niet in beweging. Op dat punt stond ik toen ik Annemarie leerde kennen. Schuddend in mijn tuigje en niet wetend hoe ik eruit kon komen. Annemarie had meteen mijn pijnpunten te pakken. Zij liet mij uitspreken wat ik echt wou en leerde mij te vertrouwen op mijn gevoel. Het rare is dat vanaf toen alles in een stroomversnelling kwam. Ik heb mijn bedrijf omgegooid. De focus naar 1 dienst gelegd. Die dienst die ik ècht met liefde verkoop aan een doelgroep waar ìk mijn goed bij voel! De vooruitgang in je bedrijf zit altijd in jezelf. Je moet zelf stappen durven zetten om verder te komen, maar Annermarie kan je hier als geen ander bij helpen. Zij voelt aan waar je heen wilt en is heel eerlijk en duidelijk in wat je daarvoor zou moeten doen. Ze wijst je ook op de gevolgen van jouw stappen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik ben deze uitdaging uitgegaan en het heeft het mij zoveel gebracht! Dank je wel Annemarie!

Stephanie de Groot Kirsch Weddings&Small events

Annemarie heeft mij echt verder geholpen. Ze is direct, nuchter en ze slaat de spijker altijd op zijn kop. En dat alles op een liefdevolle wijze. Juist die nuchterheid in combinatie met haar mediumschap maken het zo waardevol om door haar gecoacht te worden. Haar intuïtie is haarscherp en daarnaast heeft ze ook veel kennis in huis. Verder vind ik haar heel authentiek en transparant, daar houd ik van. Door Annemarie heb ik weer vertrouwen gekregen in mijzelf en mijn missie en dat het ook voor mij mogelijk is om daar succes mee te hebben en de handvatten gekregen om daar mee aan de slag te gaan. Lieve groet, Mariëlle

Mariëlle Medenblik Businesscoach voor spirituele ondernemers

Annemarie heeft mij doen beseffen dat ik er toe doe in mijn vak. Door haar ben ik niet meer bang om TE DOEN. Daarbij heb ik door Annemarie binnen 2 weken mijn maandomzet verdubbeld. Dit was fijn want het was nodig 🙂 Ik haal heel veel uit de coaching van Annemarie. We zijn goed op elkaar ingesteld en het werkt fijn samen. Mijn bedrijf kan nu nog meer gaan groeien en ik kan mijn moodboards gaan aanpassen naar groter, exclusiever en wellicht binnen 2 jaar een verhuizing. Echt hoor Annemarie. TOP! Wat een concept heb je hier te pakken. Ben naast trots op mezelf dat ik dankzij jou alle stappen durf te zetten ook trots op jou omdat jij ook gewoon DOET. Topper Dankjewel!

Angel Schoonen Miss Webdesign

Wat ik fijn vind met jou als businesscoach is dat je er geen doekjes om windt. Je bent eerlijk in wat je ziet en wat je ervaart. Je straalt enorm het vertrouwen uit in mij als ondernemer en dat weerhoud mij ervan om in die "twijfel modus" te gaan zitten. Ik had al een doelgroep, maar hield mij er niet echt aan, ik wilde als lichtwerker zijnde, namelijk iedereen helpen. Maar met jouw advies om mij te focussen op 1 duidelijke doelgroep met 1 reeks aansluitende diensten is alles veel helderder geworden, voor zowel mijn cliënten als mijzelf. Jouw enthousiasme is heerlijk aanstekelijk en ben blij dat je op mijn pad gekomen bent. Zou nog graag willen toevoegen dat ik binnen een maand meteen 6 diensten heb verkocht. Fijne avond, Lieve groetjes, Debby Jane

Debby Jane Coach in zelfliefde

Als zelfstandig ondernemer vind ik het fijn om op een bepaald moment met iemand te sparren over mijn bedrijven die er als “buitenstaander” naar kijkt. Hoe zien zij de hotels, wat is de ervaring van de site, wat kan ik eventueel aanpassen om nog meer omzet uit de hotels te halen, want zeg eerlijk: elke ondernemer heeft op gezette tijden oogkleppen op voor zijn eigen bedrijf, dat geldt ook voor mij. Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met Annemarie. Een spontane vrouw die je een vertrouwd gevoel geeft, alsof je haar al veel langer kent. Haar enthousiasme en directheid zijn punten die ik erg in haar waardeer. Annemarie heeft geen blad voor haar mond en weet waar ze over praat. Zij heeft mij op een paar punten gewezen waardoor de genoemde oogkleppen weg zijn en ik weer met een frisse blik naar mijn hotels kan kijken. Daarnaast heb ik door de nieuwe ideeën zelf een energie boost gekregen, die er voor zorgt dat ik de nieuwe plannen zo snel mogelijk wil uitwerken en toe wil passen. Natuurlijk kan niet alles in een keer worden gerealiseerd, maar het feit dat je weer met nieuwe dingen aan de slag kan geeft een goed gevoel. Kort samengevat: wanneer je een frisse wind door je bedrijf wil laten gaan, je open staat voor nieuwe ideeën en bereid bent van je eigen pad af te stappen dan ben je bij Annemarie aan het juiste adres.

Lianne Boone Eigenaar hotel de Leugenaar en City to beach hotel Vlissingen

Ik ervaar Annemarie als een goudeerlijke oprechte persoon die goed is in haar vak als coach. Ze weet waar ze het over heeft en staat echt voor je klaar. Annemarie gaf mij het inzicht dat ik werkelijk alles kan bereiken wat ik wil. Ze heeft mij echt laten zien en ervaren wat mijn unieke kracht is. Elke keer weer slaat ze de spijker op zijn kop. Ik ben zo blij dat ze op mijn pad is gekomen en ik raad haar diensten aan iedereen aan! Je wordt er alleen maar beter van. Liefs,

Aarti Ramdin Ondernemer to-be

Lieve Annemarie, Wat ben ik super blij dat dat ik twee maandtrajecten bij jou heb gevolgd! Ik heb zo ontzettend veel goede stappen gezet en zoveel vooruitgang geboekt, dat ik dit nog een jaar wil meemaken! Daarom ga ik met jou het jaartraject aan. Naast het fantastische cadeaupakket wat ik heb gekregen zit voor mij de echte winst erin, dat ik een jaar lang een stok achter de deur heb. Alles kan vragen, snel een antwoord krijgen en met mega sprongen vooruit gaan. Ik kan niet wachten, dankjewel!

Mirrel Gervel Aanbestedingsjurist, inkoop adviseur

Spirituele Readings (Business en persoonlijk)

Ik heb wel vaker een reading bij Annemarie afgenomen en ik ben altijd weer helemaal verbaasd hoe zij tot de kern weet te komen. Als je zelf een medium bent is het fijn als je door zo'n topper bevestigd wordt op bepaalde zaken. Mijn allereerste reading zei Annemarie dat ik het goed zou gaan doen in life... We zijn 2 jaar verder en ik doe het ook goed. Mede dankzij deze woorden van die allereerste reading heb ik de durf en de kracht gehad om er wat van te maken. Ik heb altijd bewondering gehad voor haar als medium zijnde. Dankzij haar ben ik in de eerste instantie ook als medium gaan werken. Nu zijn we feitelijk elkaars klanten 🙂 En dat is altijd een feest. De bullgang is ready! Oh voor iedereen die twijfelt?... Gewoon doen.

Angel Schoonen Miss Webdesign

Ik ben superblij dat ik je weer gevonden heb! Ik heb een aantal jaren geleden een reading bij je afgenomen, die was zo kloppend! Alles wat je zei is uitgekomen. Je bent een prachtige vrouw met een supermooie gave. Betrouwbaar eerlijk en oprecht, dat is wat bij jou past.

Petra Goud Klant

Vandaag een business reading ontvangen van Annemarie en dat is een absolute aanrader!

Mariëlle Medenblik

Lieve Annemarie Ik wil je een onwijs dankjewel sturen! Jij belooft geen gouden bergen, maar zorgt ervoor dat ik weer bergen kan verzetten. Ik voel me weer een stukje meer in verbinding met het universum en mezelf. Soms raak je even verdwaald en ik mocht jou als mijn kompas gebruiken. Ik kreeg daardoor mijn vertrouwen weer terug. Recht door zee, bloed eerlijk, liet je mij mijn slachtofferrol inruilen voor rotsvast vertrouwen. Liefs,

Linda Haverkamp Klant

Lieve Annemarie, Jij bent mijn grote voorbeeld. Ik ben blij met jou en al helemaal blij dat jij mijn coach bent. Je bent een topvrouw! Dankjewel voor de reading.

Petra van der Hoogevorst Energetisch Therapeut

Lieve Annemarie, Dankjewel voor je mooie businessreading. Heel bijzonder om te ervaren dat je alles zo goed kunt invoelen en op een nuchtere duidelijke manier weet te verwoorden. Je neemt er de tijd voor en pakt verduidelijkende kaarten om alles extra helder te krijgen. De inzichten en tools zijn prachtige dingen om mee aan de slag te gaan. Voor mij was dit zeker niet de laatste reading. .

Arlène Drenkelford

Lieve Annemarie, Heel veel dingen van de reading waren spot-on! Ik beluister je reading nu als podcast en nog steeds haal ik er dagelijks nieuwe inzichten uit voor mezelf. Ik ben je zo dankbaar! Je hebt wat in gang gezet hoor…

Cassy

Woah Annemarie! De vierde reading bij jou en met deze businessreading sla je weer de spijker op zijn kop! Dit helpt me zo enorm om de juiste richting te bepalen en het geeft me een steuntje in de rug. Echt zo bedankt!

Else Myngeer

De readingen die ik bij Annemarie heb afgenomen, gaven mij inzichten en ik vind de coachende stijl die zij erbij gebruikt prettig. Hierdoor is de brug inzicht en handelen al grotendeels gelegd. Aan mij zelf om die stappen ta gaan nemen. Thanks!

Jasper Bout

Annemarie zegt precies de dingen die je nodig hebt en de reading gaf mij mooie inzichten. Het was een eyeopener en ik denk nog vaker terug aan de adviezen, waar ik veel aan heb gehad. Aanrader!

Anu Dewnath

Hoi Annemarie, Dankjewel voor de business reading. Mijn nieuwsgierigheid was aangewakkerd doordat mijn schoonzusje al een reading had gehad. Ik was overdonderd en door tranen geroerd. Het heeft mij veel inzichten gegeven!

Anoniem

Hi Annemarie, Ik heb zo enorm genoten van je business reading. De tranen rolden over mijn wangen. Wat was het allemaal precies raak op zoveel vlakken! Ik mag nog zoveel meer in mezelf gaan geloven. Je andere programma staat al op mijn to-do list!

Anoniem

Annemarie, Je hebt mij echt geraakt WOW! Alles wat jij benoemde was Raak vanaf het eerste moment. Ik kan veel met de informatie en ik heb gisteren meteen het boek besteld. Ik kan hier echt heel veel mee dankjewel!

Anoniem

Vandaag een business reading ontvangen van Annemarie en dat is een absolute aanrader!

Anoniem

Hoi Annemarie, Ik wil je bedanken voor de geweldige business reading. Je legt vanaf het eerste moment de vinger op de zere plek. Het geeft mij helderheid en vertrouwen in mezelf. Ik mag mijn plek in gaan nemen! Jouw advies heeft mij daarbij geholpen.

Anoniem

Maandtraject

1/3 Life begins at the end of your comfortzone! Na mijn eerste call met Annemarie wist ik het zeker! Deze fantastische vrouw moest gewoon mijn coach worden. Hoe kan iemand die je nog nooit gezien of gesproken hebt, mijn grootste dromen, wensen en gevoelens uitspreken? Ik stond perplex, maar was ook gelijk getriggerd door haar kennis en kunde. Ik ben Sabine van het startende lingeriemerk LUXXILU. Sinds april 2022 ben ik gestart met het jaartraject. Ik werk al 2,5 jaar aan mijn grote droom!

Sabine den Dekker

2/3 Stapje voor stapje kom ik dichter bij mijn eindproduct. Op dit moment is mijn mindset mijn grootste valkuil. Nu had ik iemand nodig die mij doorzag, op de momenten dat ik het even niet meer wist. Annemarie spreekt mij moed in via Instagram spraakberichten en steekt mij telkens een hart onder de riem. Iemand die mij aanvoelt en handvatten geeft als ik twijfel of bang ben. Hier sluiten haar kaartreadings perfect op aan. Haar kaarten zeggen meer dan duizend woorden. Samenwerken met een coach die je zo groot laat denken, dat je er bang van wordt… Precies dat heb ik nodig onderweg naar mijn droom business! Annemarie geeft een duwtje in de juiste richting met opdrachten en calls. Ze laat me compleet anders naar mezelf kijken en helpt me, om oude patronen te doorbreken.

Sabine den Dekker

3/3 Vaak vragen mensen: “Waarom investeer je zoveel in jezelf?” Sommige dingen kun je niet alleen. Je hebt iemand nodig die je uit je comfortzone haalt. If you are always trying to be normal, you will never know how amazing you can be. Ik ben de afgelopen weken zo hard gegroeid dat ik er zelf een beetje bang van word! Dit is nog maar het resultaat van een paar weken, kun je nagaan waar ik over een jaar sta! Wil jij ook transformeren? Start dan nu een samenwerking met Annemarie!

Sabine den Dekker

Via via kwam ik bij Annemarie uit en wauw, wat is ze goed in haar vak! Ik heb twee maandtrajecten bij haar gevolgd en ik heb zoveel geleerd in deze maanden. Ik ben mega gegroeid als persoon. In mijn salon heb ik ook stappen gezet die ik eerder nooit had durven zetten. Als je een vraag hebt, kun je snel een antwoord verwachten. Elk antwoord brengt je weer dichter bij je doel. Als je nog twijfels hebt om een coaching traject aan te gaan, niet nodig, want Annemarie gaat je helpen en je zult hoe dan ook groeien!

Michelle Aben Janssen