Creëer jouw droom business/fancy lifestyle met behulp van de wet van aantrekking. ALLES is mogelijk… Houd jezelf niet langer klein! Wanneer jij intuïtief leert ondernemen, dan gaat dit je meer geven dan je ooit had gedacht.

quotes-01.png

"We are all self-made, but only the successful will admit it."

Jouw klanten verdienen het om het beste te krijgen van jou, maar jij verdient het ook om veel te mogen ontvangen!

Ik help consultants, experts en coaches die zichzelf en hun business nog klein houden door angst en beperkende overtuigingen over hun aanbod, om GROOTS te denken en te ondernemen.

Waarschijnlijk zit je met al jouw talent, ervaring en dat wat je écht zou willen doen met je business op een goudmijn, maar heb je het zelf nog helemaal niet door!

Alles wat jij vanuit je hart creëert voor anderen, heeft een grote waarde. Groter dan jij misschien denkt. Ik leer je om die enorme waarde om te zetten in geld/winst.

Ik leer je om gemakkelijk intuïtief te ondernemen. Wanneer je het zakelijke denken, de wet van aantrekking én je intuïtie op de juiste wijze leert samenvoegen en toepassen, dan zijn deze drie onderstaande dingen het resultaat:

-Je blijft keer op keer je ideale klanten aantrekken! Ze zullen zo blij en dankbaar zijn voor wat jij hen te bieden hebt! Oh ja… en ze komen naar JOU.

-Je droom business ontvouwt zich ter plekke, stap voor stap en er is GEEN limiet.

-De lifestyle die jij voor ogen hebt, kun je gaan leven! Hoe fancy deze ook is, niets is te gek!

Als jij het jezelf gunt om groter te leren denken en te handelen binnen je business, dan gaat dat je meer geven dan je ooit had gedacht.

Blije klanten!
Blije gelukkige klanten! Het voelt heerlijk als je gewaardeerd wordt en de erkenning krijgt die jij verdient
DROOM LIFESTYLE
Wanneer je veel geld gaat verdienen, kun je de lifestyle kiezen waar jij van droomt
VRIJheiD
Je zult meer vrijheid ervaren, omdat je dingen uit kunt besteden, zowel business-wise als in je privéleven
Voetjes omhoog
Je bedrijf gaat vóór jou werken en niet meer andersom
Leuke dingen doen
Wanneer je een hoge winst behaalt, kun je de dingen doen waar je nu alleen maar van droomt…
Quality time
Je zult meer tijd te besteden hebben met vrienden en familie, je kunt je leven en je business inrichten zoals jij dat wilt
Previous
Next

Je bent een vrouwelijke consultant, expert of coach

Je bent super gemotiveerd om met jouw product/dienst het allerbeste te geven aan jouw klanten

Je wil impact maken, want je hebt zoveel in je mars!

Je lost een probleem op voor klanten, of je verkoopt iets waar ze megahappy van worden

Je wenst een luxe lifestyle en je wil een mega jaaromzet halen

Je bent iemand die in vrijheid wil creëren en buiten de gebaande paden wil gaan lopen

Je wil intuïtief leren ondernemen onder jouw voorwaarden

Je wil leren om je intelligentie, je intuïtie en je creativiteit samen te gebruiken om de beste resultaten te bereiken

Je gelooft in de wet van aantrekking en je wil exact leren hoe je dit moeiteloos toepast binnen je business

Je wordt niet afgeschrikt door ‘het spirituele’ en je staat ervoor open om nog meer op je intuïtie te leren vertrouwen

Je bent dol op geld en luxe en klaar met alle vooroordelen daarover

Je bent klaar met middelmatig zijn en onder druk presteren omdat je weet dat er meer is

Je wil je eigen verantwoordelijkheid nemen en investeren, omdat je begrijpt dat, wanneer jij dat doet, jij ook klanten aantrekt die in jou gaan investeren

Je wil geen win-win situatie voor jou en je klant, maar een fucking superbowl finale voor beide partijen!

Lees je nog steeds en voel je de kriebels, omdat JIJ in dit profiel past like no one else?

Trek je high-heels maar uit, plof neer op je bank en neem eerst maar eens een glaasje champagne. 
Daarna kun je eens rustig rondkijken op mijn website naar de dienst die het beste bij jou past op dit moment

zilver chin chin

Iedere ondernemer staat weleens stil. Je kijkt om je heen, weet, voelt waar je heen wilt; je komt alleen niet in beweging. Op dat punt stond ik toen ik Annemarie leerde kennen. Schuddend in mijn tuigje en niet wetend hoe ik eruit kon komen. Annemarie had meteen mijn pijnpunten te pakken. Zij liet mij uitspreken wat ik echt wou en leerde mij te vertrouwen op mijn gevoel. Het rare is dat vanaf toen alles in een stroomversnelling kwam. Ik heb mijn bedrijf omgegooid. De focus naar 1 dienst gelegd. Die dienst die ik ècht met liefde verkoop aan een doelgroep waar ìk mijn goed bij voel! De vooruitgang in je bedrijf zit altijd in jezelf. Je moet zelf stappen durven zetten om verder te komen, maar Annermarie kan je hier als geen ander bij helpen. Zij voelt aan waar je heen wilt en is heel eerlijk en duidelijk in wat je daarvoor zou moeten doen. Ze wijst je ook op de gevolgen van jouw stappen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik ben deze uitdaging uitgegaan en het heeft het mij zoveel gebracht! Dank je wel Annemarie!

Stephanie de Groot Kirsch Weddings&Small events

Annemarie heeft mij echt verder geholpen. Ze is direct, nuchter en ze slaat de spijker altijd op zijn kop. En dat alles op een liefdevolle wijze. Juist die nuchterheid in combinatie met haar mediumschap maken het zo waardevol om door haar gecoacht te worden. Haar intuïtie is haarscherp en daarnaast heeft ze ook veel kennis in huis. Verder vind ik haar heel authentiek en transparant, daar houd ik van. Door Annemarie heb ik weer vertrouwen gekregen in mijzelf en mijn missie en dat het ook voor mij mogelijk is om daar succes mee te hebben en de handvatten gekregen om daar mee aan de slag te gaan. Lieve groet, Mariëlle

Mariëlle Medenblik Businesscoach voor spirituele ondernemers

Annemarie heeft mij doen beseffen dat ik er toe doe in mijn vak. Door haar ben ik niet meer bang om TE DOEN. Daarbij heb ik door Annemarie binnen 2 weken mijn maandomzet verdubbeld. Dit was fijn want het was nodig 🙂 Ik haal heel veel uit de coaching van Annemarie. We zijn goed op elkaar ingesteld en het werkt fijn samen. Mijn bedrijf kan nu nog meer gaan groeien en ik kan mijn moodboards gaan aanpassen naar groter, exclusiever en wellicht binnen 2 jaar een verhuizing. Echt hoor Annemarie. TOP! Wat een concept heb je hier te pakken. Ben naast trots op mezelf dat ik dankzij jou alle stappen durf te zetten ook trots op jou omdat jij ook gewoon DOET. Topper Dankjewel!

Angel Schoonen Miss Webdesign

Wat ik fijn vind met jou als businesscoach is dat je er geen doekjes om windt. Je bent eerlijk in wat je ziet en wat je ervaart. Je straalt enorm het vertrouwen uit in mij als ondernemer en dat weerhoud mij ervan om in die "twijfel modus" te gaan zitten. Ik had al een doelgroep, maar hield mij er niet echt aan, ik wilde als lichtwerker zijnde, namelijk iedereen helpen. Maar met jouw advies om mij te focussen op 1 duidelijke doelgroep met 1 reeks aansluitende diensten is alles veel helderder geworden, voor zowel mijn cliënten als mijzelf. Jouw enthousiasme is heerlijk aanstekelijk en ben blij dat je op mijn pad gekomen bent. Zou nog graag willen toevoegen dat ik binnen een maand meteen 6 diensten heb verkocht. Fijne avond, Lieve groetjes, Debby Jane

Debby Jane Coach in zelfliefde

Als zelfstandig ondernemer vind ik het fijn om op een bepaald moment met iemand te sparren over mijn bedrijven die er als “buitenstaander” naar kijkt. Hoe zien zij de hotels, wat is de ervaring van de site, wat kan ik eventueel aanpassen om nog meer omzet uit de hotels te halen, want zeg eerlijk: elke ondernemer heeft op gezette tijden oogkleppen op voor zijn eigen bedrijf, dat geldt ook voor mij. Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met Annemarie. Een spontane vrouw die je een vertrouwd gevoel geeft, alsof je haar al veel langer kent. Haar enthousiasme en directheid zijn punten die ik erg in haar waardeer. Annemarie heeft geen blad voor haar mond en weet waar ze over praat. Zij heeft mij op een paar punten gewezen waardoor de genoemde oogkleppen weg zijn en ik weer met een frisse blik naar mijn hotels kan kijken. Daarnaast heb ik door de nieuwe ideeën zelf een energie boost gekregen, die er voor zorgt dat ik de nieuwe plannen zo snel mogelijk wil uitwerken en toe wil passen. Natuurlijk kan niet alles in een keer worden gerealiseerd, maar het feit dat je weer met nieuwe dingen aan de slag kan geeft een goed gevoel. Kort samengevat: wanneer je een frisse wind door je bedrijf wil laten gaan, je open staat voor nieuwe ideeën en bereid bent van je eigen pad af te stappen dan ben je bij Annemarie aan het juiste adres.

Lianne Boone Eigenaar hotel de Leugenaar en City to beach hotel Vlissingen

Ik ervaar Annemarie als een goudeerlijke oprechte persoon die goed is in haar vak als coach. Ze weet waar ze het over heeft en staat echt voor je klaar. Annemarie gaf mij het inzicht dat ik werkelijk alles kan bereiken wat ik wil. Ze heeft mij echt laten zien en ervaren wat mijn unieke kracht is. Elke keer weer slaat ze de spijker op zijn kop. Ik ben zo blij dat ze op mijn pad is gekomen en ik raad haar diensten aan iedereen aan! Je wordt er alleen maar beter van. Liefs,

Aarti Ramdin Ondernemer to-be

Lieve Annemarie, Wat ben ik super blij dat dat ik twee maandtrajecten bij jou heb gevolgd! Ik heb zo ontzettend veel goede stappen gezet en zoveel vooruitgang geboekt, dat ik dit nog een jaar wil meemaken! Daarom ga ik met jou het jaartraject aan. Naast het fantastische cadeaupakket wat ik heb gekregen zit voor mij de echte winst erin, dat ik een jaar lang een stok achter de deur heb. Alles kan vragen, snel een antwoord krijgen en met mega sprongen vooruit gaan. Ik kan niet wachten, dankjewel!

Mirrel Gervel Aanbestedingsjurist, inkoop adviseur

  Creëer jouw droom business/fancy lifestyle met behulp van de wet van aantrekking. ALLES is mogelijk… Houd jezelf niet langer klein! Wanneer jij intuïtief leert ondernemen, dan gaat dit je meer geven dan je ooit had gedacht.

  quotes-01.png

  "We are all self-made, but only the successful will admit it."

  Jouw klanten verdienen het om het beste te krijgen van jou, maar jij verdient het ook om veel te mogen ontvangen!

  Ik help consultants, experts en coaches die zichzelf en hun business nog klein houden door angst en beperkende overtuigingen over hun aanbod, om GROOTS te denken en te ondernemen.

  Waarschijnlijk zit je met al jouw talent, ervaring en dat wat je écht zou willen doen met je business op een goudmijn, maar heb je het zelf nog helemaal niet door!

  Alles wat jij vanuit je hart creëert voor anderen, heeft een grote waarde. Groter dan jij misschien denkt. Ik leer je om die enorme waarde om te zetten in geld/winst.

  Ik leer je om gemakkelijk intuïtief te ondernemen. Wanneer je het zakelijke denken, de wet van aantrekking én je intuïtie op de juiste wijze leert samenvoegen en toepassen, dan zijn deze drie onderstaande dingen het resultaat:

  -Je blijft keer op keer je ideale klanten aantrekken! Ze zullen zo blij en dankbaar zijn voor wat jij hen te bieden hebt! Oh ja… en ze komen naar JOU.

  -Je droom business ontvouwt zich ter plekke, stap voor stap en er is GEEN limiet.

  -De lifestyle die jij voor ogen hebt, kun je gaan leven! Hoe fancy deze ook is, niets is te gek!

  Als jij het jezelf gunt om groter te leren denken en te handelen binnen je business, dan gaat dat je meer geven dan je ooit had gedacht.

  Blije klanten!
  Blije gelukkige klanten! Het voelt heerlijk als je gewaardeerd wordt en de erkenning krijgt die jij verdient
  DROOM LIFESTYLE
  Wanneer je veel geld gaat verdienen, kun je de lifestyle kiezen waar jij van droomt
  VRIJheiD
  Je zult meer vrijheid ervaren, omdat je dingen uit kunt besteden, zowel business-wise als in je privéleven
  Voetjes omhoog
  Je bedrijf gaat vóór jou werken en niet meer andersom
  Leuke dingen doen
  Wanneer je een hoge winst behaalt, kun je de dingen doen waar je nu alleen maar van droomt…
  Quality time
  Je zult meer tijd te besteden hebben met vrienden en familie, je kunt je leven en je business inrichten zoals jij dat wilt
  Previous
  Next

  Je bent een vrouwelijke consultant, expert of coach

  Je bent super gemotiveerd om met jouw product/dienst het allerbeste te geven aan jouw klanten

  Je wil impact maken, want je hebt zoveel in je mars!

  Je lost een probleem op voor klanten, of je verkoopt iets waar ze megahappy van worden

  Je wenst een luxe lifestyle en je wil een mega jaaromzet halen

  Je bent iemand die in vrijheid wil creëren en buiten de gebaande paden wil gaan lopen

  Je wil intuïtief leren ondernemen onder jouw voorwaarden

  Je wil leren om je intelligentie, je intuïtie en je creativiteit samen te gebruiken om de beste resultaten te bereiken

  Je gelooft in de wet van aantrekking en je wil exact leren hoe je dit moeiteloos toepast binnen je business

  Je wordt niet afgeschrikt door ‘het spirituele’ en je staat ervoor open om nog meer op je intuïtie te leren vertrouwen

  Je bent dol op geld en luxe en klaar met alle vooroordelen daarover

  Je bent klaar met middelmatig zijn en onder druk presteren omdat je weet dat er meer is

  Je wil je eigen verantwoordelijkheid nemen en investeren, omdat je begrijpt dat, wanneer jij dat doet, jij ook klanten aantrekt die in jou gaan investeren

  Je wil geen win-win situatie voor jou en je klant, maar een fucking superbowl finale voor beide partijen!

  Lees je nog steeds en voel je de kriebels, omdat JIJ in dit profiel past like no one else?

  Trek je high-heels maar uit, plof neer op je bank en neem eerst maar eens een glaasje champagne. 
  Daarna kun je eens rustig rondkijken op mijn website naar de dienst die het beste bij jou past op dit moment

  Iedere ondernemer staat weleens stil. Je kijkt om je heen, weet, voelt waar je heen wilt; je komt alleen niet in beweging. Op dat punt stond ik toen ik Annemarie leerde kennen. Schuddend in mijn tuigje en niet wetend hoe ik eruit kon komen. Annemarie had meteen mijn pijnpunten te pakken. Zij liet mij uitspreken wat ik echt wou en leerde mij te vertrouwen op mijn gevoel. Het rare is dat vanaf toen alles in een stroomversnelling kwam. Ik heb mijn bedrijf omgegooid. De focus naar 1 dienst gelegd. Die dienst die ik ècht met liefde verkoop aan een doelgroep waar ìk mijn goed bij voel! De vooruitgang in je bedrijf zit altijd in jezelf. Je moet zelf stappen durven zetten om verder te komen, maar Annermarie kan je hier als geen ander bij helpen. Zij voelt aan waar je heen wilt en is heel eerlijk en duidelijk in wat je daarvoor zou moeten doen. Ze wijst je ook op de gevolgen van jouw stappen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik ben deze uitdaging uitgegaan en het heeft het mij zoveel gebracht! Dank je wel Annemarie!

  Stephanie de Groot Kirsch Weddings&Small events

  Annemarie heeft mij echt verder geholpen. Ze is direct, nuchter en ze slaat de spijker altijd op zijn kop. En dat alles op een liefdevolle wijze. Juist die nuchterheid in combinatie met haar mediumschap maken het zo waardevol om door haar gecoacht te worden. Haar intuïtie is haarscherp en daarnaast heeft ze ook veel kennis in huis. Verder vind ik haar heel authentiek en transparant, daar houd ik van. Door Annemarie heb ik weer vertrouwen gekregen in mijzelf en mijn missie en dat het ook voor mij mogelijk is om daar succes mee te hebben en de handvatten gekregen om daar mee aan de slag te gaan. Lieve groet, Mariëlle

  Mariëlle Medenblik Businesscoach voor spirituele ondernemers

  Annemarie heeft mij doen beseffen dat ik er toe doe in mijn vak. Door haar ben ik niet meer bang om TE DOEN. Daarbij heb ik door Annemarie binnen 2 weken mijn maandomzet verdubbeld. Dit was fijn want het was nodig 🙂 Ik haal heel veel uit de coaching van Annemarie. We zijn goed op elkaar ingesteld en het werkt fijn samen. Mijn bedrijf kan nu nog meer gaan groeien en ik kan mijn moodboards gaan aanpassen naar groter, exclusiever en wellicht binnen 2 jaar een verhuizing. Echt hoor Annemarie. TOP! Wat een concept heb je hier te pakken. Ben naast trots op mezelf dat ik dankzij jou alle stappen durf te zetten ook trots op jou omdat jij ook gewoon DOET. Topper Dankjewel!

  Angel Schoonen Miss Webdesign

  Wat ik fijn vind met jou als businesscoach is dat je er geen doekjes om windt. Je bent eerlijk in wat je ziet en wat je ervaart. Je straalt enorm het vertrouwen uit in mij als ondernemer en dat weerhoud mij ervan om in die "twijfel modus" te gaan zitten. Ik had al een doelgroep, maar hield mij er niet echt aan, ik wilde als lichtwerker zijnde, namelijk iedereen helpen. Maar met jouw advies om mij te focussen op 1 duidelijke doelgroep met 1 reeks aansluitende diensten is alles veel helderder geworden, voor zowel mijn cliënten als mijzelf. Jouw enthousiasme is heerlijk aanstekelijk en ben blij dat je op mijn pad gekomen bent. Zou nog graag willen toevoegen dat ik binnen een maand meteen 6 diensten heb verkocht. Fijne avond, Lieve groetjes, Debby Jane

  Debby Jane Coach in zelfliefde

  Als zelfstandig ondernemer vind ik het fijn om op een bepaald moment met iemand te sparren over mijn bedrijven die er als “buitenstaander” naar kijkt. Hoe zien zij de hotels, wat is de ervaring van de site, wat kan ik eventueel aanpassen om nog meer omzet uit de hotels te halen, want zeg eerlijk: elke ondernemer heeft op gezette tijden oogkleppen op voor zijn eigen bedrijf, dat geldt ook voor mij. Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met Annemarie. Een spontane vrouw die je een vertrouwd gevoel geeft, alsof je haar al veel langer kent. Haar enthousiasme en directheid zijn punten die ik erg in haar waardeer. Annemarie heeft geen blad voor haar mond en weet waar ze over praat. Zij heeft mij op een paar punten gewezen waardoor de genoemde oogkleppen weg zijn en ik weer met een frisse blik naar mijn hotels kan kijken. Daarnaast heb ik door de nieuwe ideeën zelf een energie boost gekregen, die er voor zorgt dat ik de nieuwe plannen zo snel mogelijk wil uitwerken en toe wil passen. Natuurlijk kan niet alles in een keer worden gerealiseerd, maar het feit dat je weer met nieuwe dingen aan de slag kan geeft een goed gevoel. Kort samengevat: wanneer je een frisse wind door je bedrijf wil laten gaan, je open staat voor nieuwe ideeën en bereid bent van je eigen pad af te stappen dan ben je bij Annemarie aan het juiste adres.

  Lianne Boone Eigenaar hotel de Leugenaar en City to beach hotel Vlissingen

  Ik ervaar Annemarie als een goudeerlijke oprechte persoon die goed is in haar vak als coach. Ze weet waar ze het over heeft en staat echt voor je klaar. Annemarie gaf mij het inzicht dat ik werkelijk alles kan bereiken wat ik wil. Ze heeft mij echt laten zien en ervaren wat mijn unieke kracht is. Elke keer weer slaat ze de spijker op zijn kop. Ik ben zo blij dat ze op mijn pad is gekomen en ik raad haar diensten aan iedereen aan! Je wordt er alleen maar beter van. Liefs,

  Aarti Ramdin Ondernemer to-be

   Creëer jouw droom business/fancy lifestyle met behulp van de wet van aantrekking. ALLES is mogelijk… Houd jezelf niet langer klein! Wanneer jij intuïtief leert ondernemen, dan gaat dit je meer geven dan je ooit had gedacht.

   "We are all self-made, but only the successful will admit it."

   earl

   Jouw klanten verdienen het om het beste te krijgen van jou, maar jij verdient het ook om veel te mogen ontvangen!

   Ik help consultants, experts en coaches die zichzelf en hun business nog klein houden door angst en beperkende overtuigingen over hun aanbod, om GROOTS te denken en te ondernemen.

   Waarschijnlijk zit je met al jouw talent, ervaring en dat wat je écht zou willen doen met je business op een goudmijn, maar heb je het zelf nog helemaal niet door!

   Alles wat jij vanuit je hart creëert voor anderen, heeft een grote waarde. Groter dan jij misschien denkt. Ik leer je om die enorme waarde om te zetten in geld/winst.

   Ik leer je om gemakkelijk intuïtief te ondernemen. Wanneer je het zakelijke denken, de wet van aantrekking én je intuïtie op de juiste wijze leert samenvoegen en toepassen, dan zijn deze drie onderstaande dingen het resultaat:

   -Je blijft keer op keer je ideale klanten aantrekken! Ze zullen zo blij en dankbaar zijn voor wat jij hen te bieden hebt! Oh ja… en ze komen naar JOU.

   -Je droom business ontvouwt zich ter plekke, stap voor stap en er is GEEN limiet.

   -De lifestyle die jij voor ogen hebt, kun je gaan leven! Hoe fancy deze ook is, niets is te gek!

   Als jij het jezelf gunt om groter te leren denken en te handelen binnen je business, dan gaat dat je meer geven dan je ooit had gedacht.

   Blije klanten!
   Blije gelukkige klanten! Het voelt heerlijk als je gewaardeerd wordt en de erkenning krijgt die jij verdient
   DROOM LIFESTYLE
   Wanneer je veel geld gaat verdienen, kun je de lifestyle kiezen waar jij van droomt
   VRIJheiD
   Je zult meer vrijheid ervaren, omdat je dingen uit kunt besteden, zowel business-wise als in je privéleven
   Voetjes omhoog
   Je bedrijf gaat vóór jou werken en niet meer andersom
   Leuke dingen doen
   Wanneer je een hoge winst behaalt, kun je de dingen doen waar je nu alleen maar van droomt…
   Quality time
   Je zult meer tijd te besteden hebben met vrienden en familie, je kunt je leven en je business inrichten zoals jij dat wilt
   Previous
   Next

   Je bent een vrouwelijke consultant, expert of coach

   Je bent super gemotiveerd om met jouw product/dienst het allerbeste te geven aan jouw klanten

   Je wil impact maken, want je hebt zoveel in je mars!

   Je lost een probleem op voor klanten, of je verkoopt iets waar ze megahappy van worden

   Je wenst een luxe lifestyle en je wil een mega jaaromzet halen

   Je bent iemand die in vrijheid wil creëren en buiten de gebaande paden wil gaan lopen

   Je wil intuïtief leren ondernemen onder jouw voorwaarden

   Je wil leren om je intelligentie, je intuïtie en je creativiteit samen te gebruiken om de beste resultaten te bereiken

   Je gelooft in de wet van aantrekking en je wil exact leren hoe je dit moeiteloos toepast binnen je business

   Je wordt niet afgeschrikt door ‘het spirituele’ en je staat ervoor open om nog meer op je intuïtie te leren vertrouwen

   Je bent dol op geld en luxe en klaar met alle vooroordelen daarover

   Je bent klaar met middelmatig zijn en onder druk presteren omdat je weet dat er meer is

   Je wil je eigen verantwoordelijkheid nemen en investeren, omdat je begrijpt dat, wanneer jij dat doet, jij ook klanten aantrekt die in jou gaan investeren

   Je wil geen win-win situatie voor jou en je klant, maar een fucking superbowl finale voor beide partijen!

   Lees je nog steeds en voel je de kriebels, omdat JIJ in dit profiel past like no one else?

   Trek je high-heels maar uit, plof neer op je bank en neem eerst maar eens een glaasje champagne. 
   Daarna kun je eens rustig rondkijken op mijn website naar de dienst die het beste bij jou past op dit moment

   Iedere ondernemer staat weleens stil. Je kijkt om je heen, weet, voelt waar je heen wilt; je komt alleen niet in beweging. Op dat punt stond ik toen ik Annemarie leerde kennen. Schuddend in mijn tuigje en niet wetend hoe ik eruit kon komen. Annemarie had meteen mijn pijnpunten te pakken. Zij liet mij uitspreken wat ik echt wou en leerde mij te vertrouwen op mijn gevoel. Het rare is dat vanaf toen alles in een stroomversnelling kwam. Ik heb mijn bedrijf omgegooid. De focus naar 1 dienst gelegd. Die dienst die ik ècht met liefde verkoop aan een doelgroep waar ìk mijn goed bij voel! De vooruitgang in je bedrijf zit altijd in jezelf. Je moet zelf stappen durven zetten om verder te komen, maar Annermarie kan je hier als geen ander bij helpen. Zij voelt aan waar je heen wilt en is heel eerlijk en duidelijk in wat je daarvoor zou moeten doen. Ze wijst je ook op de gevolgen van jouw stappen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik ben deze uitdaging uitgegaan en het heeft het mij zoveel gebracht! Dank je wel Annemarie!

   Stephanie de Groot Kirsch Weddings&Small events

   Annemarie heeft mij echt verder geholpen. Ze is direct, nuchter en ze slaat de spijker altijd op zijn kop. En dat alles op een liefdevolle wijze. Juist die nuchterheid in combinatie met haar mediumschap maken het zo waardevol om door haar gecoacht te worden. Haar intuïtie is haarscherp en daarnaast heeft ze ook veel kennis in huis. Verder vind ik haar heel authentiek en transparant, daar houd ik van. Door Annemarie heb ik weer vertrouwen gekregen in mijzelf en mijn missie en dat het ook voor mij mogelijk is om daar succes mee te hebben en de handvatten gekregen om daar mee aan de slag te gaan. Lieve groet, Mariëlle

   Mariëlle Medenblik Businesscoach voor spirituele ondernemers

   Annemarie heeft mij doen beseffen dat ik er toe doe in mijn vak. Door haar ben ik niet meer bang om TE DOEN. Daarbij heb ik door Annemarie binnen 2 weken mijn maandomzet verdubbeld. Dit was fijn want het was nodig 🙂 Ik haal heel veel uit de coaching van Annemarie. We zijn goed op elkaar ingesteld en het werkt fijn samen. Mijn bedrijf kan nu nog meer gaan groeien en ik kan mijn moodboards gaan aanpassen naar groter, exclusiever en wellicht binnen 2 jaar een verhuizing. Echt hoor Annemarie. TOP! Wat een concept heb je hier te pakken. Ben naast trots op mezelf dat ik dankzij jou alle stappen durf te zetten ook trots op jou omdat jij ook gewoon DOET. Topper Dankjewel!

   Angel Schoonen Miss Webdesign

   Wat ik fijn vind met jou als businesscoach is dat je er geen doekjes om windt. Je bent eerlijk in wat je ziet en wat je ervaart. Je straalt enorm het vertrouwen uit in mij als ondernemer en dat weerhoud mij ervan om in die "twijfel modus" te gaan zitten. Ik had al een doelgroep, maar hield mij er niet echt aan, ik wilde als lichtwerker zijnde, namelijk iedereen helpen. Maar met jouw advies om mij te focussen op 1 duidelijke doelgroep met 1 reeks aansluitende diensten is alles veel helderder geworden, voor zowel mijn cliënten als mijzelf. Jouw enthousiasme is heerlijk aanstekelijk en ben blij dat je op mijn pad gekomen bent. Zou nog graag willen toevoegen dat ik binnen een maand meteen 6 diensten heb verkocht. Fijne avond, Lieve groetjes, Debby Jane

   Debby Jane Coach in zelfliefde

   Als zelfstandig ondernemer vind ik het fijn om op een bepaald moment met iemand te sparren over mijn bedrijven die er als “buitenstaander” naar kijkt. Hoe zien zij de hotels, wat is de ervaring van de site, wat kan ik eventueel aanpassen om nog meer omzet uit de hotels te halen, want zeg eerlijk: elke ondernemer heeft op gezette tijden oogkleppen op voor zijn eigen bedrijf, dat geldt ook voor mij. Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met Annemarie. Een spontane vrouw die je een vertrouwd gevoel geeft, alsof je haar al veel langer kent. Haar enthousiasme en directheid zijn punten die ik erg in haar waardeer. Annemarie heeft geen blad voor haar mond en weet waar ze over praat. Zij heeft mij op een paar punten gewezen waardoor de genoemde oogkleppen weg zijn en ik weer met een frisse blik naar mijn hotels kan kijken. Daarnaast heb ik door de nieuwe ideeën zelf een energie boost gekregen, die er voor zorgt dat ik de nieuwe plannen zo snel mogelijk wil uitwerken en toe wil passen. Natuurlijk kan niet alles in een keer worden gerealiseerd, maar het feit dat je weer met nieuwe dingen aan de slag kan geeft een goed gevoel. Kort samengevat: wanneer je een frisse wind door je bedrijf wil laten gaan, je open staat voor nieuwe ideeën en bereid bent van je eigen pad af te stappen dan ben je bij Annemarie aan het juiste adres.

   Lianne Boone Eigenaar hotel de Leugenaar en City to beach hotel Vlissingen

   Ik ervaar Annemarie als een goudeerlijke oprechte persoon die goed is in haar vak als coach. Ze weet waar ze het over heeft en staat echt voor je klaar. Annemarie gaf mij het inzicht dat ik werkelijk alles kan bereiken wat ik wil. Ze heeft mij echt laten zien en ervaren wat mijn unieke kracht is. Elke keer weer slaat ze de spijker op zijn kop. Ik ben zo blij dat ze op mijn pad is gekomen en ik raad haar diensten aan iedereen aan! Je wordt er alleen maar beter van. Liefs,

   Aarti Ramdin Ondernemer to-be